Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.6g1.1g0.5g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Rypsiöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)55g154kcal5.2g9.9g10.5g0.3g
Tumma makarooni (Torino)1351g4728kcal216.1g864.5g35.1g81g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1251g1291kcal43.2g225.1g13.3g36.3g
Ketsuppi 300g274kcal3.8g57.6g1.2g3.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2001g3322kcal380.2g0g200.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16720g21052kcal1308.8g2348.8g665.2g264.2g
Valittu annoskoko8360g10526kcal654.4g1174.4g332.6g132.1g
Annoskoko puolitettuna4180g5263kcal327.2g587.2g166.3g66.1g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296069