Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g601g841kcal96.2g15g44.5g0.6g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Creme Bonjour 15% valkosipuli301g541kcal20.4g11.4g45.1g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g264g926kcal34.4g177.2g6.6g18.5g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g240g601kcal40.9g0.2g48.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g346g70kcal2.1g13.1g1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g5984kcal389.8g437.8g290.8g48.4g
Valittu annoskoko1764g2992kcal194.9g218.9g145.4g24.2g
Annoskoko puolitettuna882g1496kcal97.5g109.5g72.7g12.1g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116