Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g701g982kcal112.2g17.5g51.9g0.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Creme Bonjour 15% valkosipuli351g631kcal23.8g13.3g52.6g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g309g1080kcal40.1g206.7g7.7g21.6g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g281g701kcal47.7g0.3g56.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g403g82kcal2.4g15.3g1.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g6982kcal454.6g510.8g339.2g56.4g
Valittu annoskoko2058g3491kcal227.3g255.4g169.6g28.2g
Annoskoko puolitettuna1029g1745kcal113.7g127.7g84.8g14.1g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116