Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g800g1120kcal128g20g59.2g0.8g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Creme Bonjour 15% valkosipuli400g720kcal27.2g15.2g60g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g352g1232kcal45.8g235.8g8.8g24.6g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g320g800kcal54.4g0.3g64g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g460g93kcal2.8g17.5g1.4g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4696g7965kcal519g582.8g387g64.2g
Valittu annoskoko2348g3983kcal259.5g291.4g193.5g32.1g
Annoskoko puolitettuna1174g1991kcal129.8g145.7g96.8g16.1g
Arvot/100g100g170kcal11.1g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116