Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g801g1122kcal128.2g20g59.3g0.8g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Creme Bonjour 15% valkosipuli401g721kcal27.2g15.2g60.1g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g353g1234kcal45.8g236.2g8.8g24.7g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g321g801kcal54.5g0.3g64.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g461g94kcal2.8g17.5g1.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g7979kcal519.6g583.6g387.6g64.6g
Valittu annoskoko2352g3990kcal259.8g291.8g193.8g32.3g
Annoskoko puolitettuna1176g1995kcal129.9g145.9g96.9g16.2g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116