Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g902g1262kcal144.2g22.5g66.7g0.9g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Creme Bonjour 15% valkosipuli451g811kcal30.7g17.1g67.6g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g397g1388kcal51.6g265.8g9.9g27.8g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g361g902kcal61.3g0.4g72.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g518g105kcal3.1g19.7g1.6g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g8976kcal584.6g656.8g436g72.8g
Valittu annoskoko2646g4488kcal292.3g328.4g218g36.4g
Annoskoko puolitettuna1323g2244kcal146.2g164.2g109g18.2g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116