Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g100g140kcal16g2.5g7.4g0.1g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli50g90kcal3.4g1.9g7.5g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g44g154kcal5.7g29.5g1.1g3.1g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g40g100kcal6.8g0g8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g58g12kcal0.3g2.2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g998kcal64.8g72.8g48.4g8g
Valittu annoskoko294g499kcal32.4g36.4g24.2g4g
Annoskoko puolitettuna147g249kcal16.2g18.2g12.1g2g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116