Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g1002g1402kcal160.3g25g74.1g1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Creme Bonjour 15% valkosipuli501g902kcal34.1g19g75.1g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g441g1543kcal57.3g295.3g11g30.9g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g401g1002kcal68.1g0.4g80.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g576g117kcal3.5g21.9g1.7g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g9974kcal649.8g729.8g484.2g80.8g
Valittu annoskoko2940g4987kcal324.9g364.9g242.1g40.4g
Annoskoko puolitettuna1470g2493kcal162.5g182.5g121.1g20.2g
Arvot/100g100g170kcal11.1g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116