Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g301g421kcal48.1g7.5g22.2g0.3g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Creme Bonjour 15% valkosipuli150g271kcal10.2g5.7g22.5g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g132g463kcal17.2g88.6g3.3g9.3g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g120g301kcal20.4g0.1g24g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g173g35kcal1g6.6g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g2992kcal194.8g219g145g24.2g
Valittu annoskoko882g1496kcal97.4g109.5g72.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna441g748kcal48.7g54.8g36.3g6.1g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116