Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g270g234kcal45.1g6.2g1.9g0g
Kvinoa, jyvät150g561kcal19.5g103.5g9g9g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Persilja 75g21kcal1g0.8g0.2g6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g75g294kcal24.8g0g21.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal5g7.4g0g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2292g2522kcal192g240g85.2g31.2g
Valittu annoskoko1146g1261kcal96g120g42.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna573g631kcal48g60g21.3g7.8g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296395