Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g450g390kcal75.2g10.4g3.2g0g
Kvinoa, jyvät250g935kcal32.5g172.6g15g15g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Persilja 125g34kcal1.7g1.4g0.3g10g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g125g490kcal41.3g0g35.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.3g12.3g0g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3820g4203kcal319.8g400.4g142g52.2g
Valittu annoskoko1910g2102kcal159.9g200.2g71g26.1g
Annoskoko puolitettuna955g1051kcal80g100.1g35.5g13.1g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296395