Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g540g468kcal90.2g12.4g3.8g0g
Kvinoa, jyvät300g1122kcal39g207.1g18g18g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Persilja 150g41kcal2.1g1.7g0.3g12g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g150g588kcal49.5g0g42.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4584g5043kcal383.8g480.2g170.4g62.6g
Valittu annoskoko2292g2522kcal191.9g240.1g85.2g31.3g
Annoskoko puolitettuna1146g1261kcal96g120.1g42.6g15.7g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296395