Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g630g546kcal105.2g14.5g4.4g0g
Kvinoa, jyvät350g1309kcal45.5g241.6g21g21g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Persilja 175g48kcal2.4g1.9g0.4g14g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g175g686kcal57.8g0g49.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350g116kcal11.6g17.2g0g0g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.8g4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5348g5884kcal447.6g560.2g198.8g73g
Valittu annoskoko2674g2942kcal223.8g280.1g99.4g36.5g
Annoskoko puolitettuna1337g1471kcal111.9g140.1g49.7g18.3g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296395