Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g810g703kcal135.3g18.6g5.7g0g
Kvinoa, jyvät450g1684kcal58.5g310.6g27g27g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Persilja 225g62kcal3.1g2.5g0.5g18g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g225g882kcal74.3g0g63.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen450g149kcal14.9g22.1g0g0g
Rypsiöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.3g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6876g7565kcal575.6g720.2g255.6g93.8g
Valittu annoskoko3438g3783kcal287.8g360.1g127.8g46.9g
Annoskoko puolitettuna1719g1891kcal143.9g180.1g63.9g23.5g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296395