Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g900g781kcal150.3g20.7g6.3g0g
Kvinoa, jyvät500g1871kcal65g345.1g30g30g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Persilja 250g68kcal3.5g2.8g0.5g20g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g250g980kcal82.5g0g71g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.7kcal0.3g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7640g8406kcal639.4g800.2g284g104.2g
Valittu annoskoko3820g4203kcal319.7g400.1g142g52.1g
Annoskoko puolitettuna1910g2102kcal159.9g200.1g71g26.1g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296395