Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia702g982kcal119.3g0g56.1g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)17g70kcal1.2g10.3g2.5g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g439g132kcal4.4g26.3g0.9g0g
Rypsiöljy 47g419kcal0g0g47.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g3205kcal249.8g73.2g213.8g0g
Valittu annoskoko1204g1602kcal124.9g36.6g106.9g0g
Annoskoko puolitettuna602g801kcal62.5g18.3g53.5g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435