Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1002g1403kcal170.4g0g80.2g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)24g100kcal1.7g14.8g3.6g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g626g188kcal6.3g37.6g1.3g0g
Rypsiöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g4578kcal356.8g104.8g305.4g0g
Valittu annoskoko1720g2289kcal178.4g52.4g152.7g0g
Annoskoko puolitettuna860g1145kcal89.2g26.2g76.4g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435