Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia200g281kcal34.1g0g16g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)4.8g20kcal0.3g3g0.7g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g125g38kcal1.3g7.5g0.3g0g
Rypsiöljy 14g120kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g916kcal71.4g21g61g0g
Valittu annoskoko344g458kcal35.7g10.5g30.5g0g
Annoskoko puolitettuna172g229kcal17.9g5.3g15.3g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435