Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia301g421kcal51.1g0g24.1g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)7.1g30kcal0.5g4.4g1.1g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g188g56kcal1.9g11.3g0.4g0g
Rypsiöljy 20g180kcal0g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g1374kcal107g31.4g91.8g0g
Valittu annoskoko516g687kcal53.5g15.7g45.9g0g
Annoskoko puolitettuna258g343kcal26.8g7.9g23g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435