Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia401g561kcal68.1g0g32.1g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)10g40kcal0.7g5.9g1.4g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g251g75kcal2.5g15g0.5g0g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g1831kcal142.6g41.8g122.2g0g
Valittu annoskoko688g916kcal71.3g20.9g61.1g0g
Annoskoko puolitettuna344g458kcal35.7g10.5g30.6g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435