Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia501g702kcal85.2g0g40.1g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)12g50kcal0.8g7.4g1.8g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g313g94kcal3.1g18.8g0.6g0g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g2289kcal178.2g52.4g152.6g0g
Valittu annoskoko860g1145kcal89.1g26.2g76.3g0g
Annoskoko puolitettuna430g572kcal44.6g13.1g38.2g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435