Maatuskamaan kualjkiäryleet

Valkokaalin sijaan savoijinkaalia, ei vain löytynyt ravintotietoja.

Keitä pienehköä kaalia puolessa kattilallisessa vettä kannen alla noin 5min, kuori lehtiä sen minkä saa irtoamaan ehjinä, jatka sitten keittämistä muutama minuutti jotta syvemmällä olevat lehdet pehmenevät irroitettaviksi myös.

Toista tarvittaessa.

Keitä ohrasuurimoita ja soijarouhetta cayennepippurilla maustetussa liemikuutiovedessä, sellaisessa määrässä vettä että imeytyy ohra/soijaseokseen.

Täytä kaalinlehdet seoksella, asettele uunivuokaan ja laita vähän vettä tai kermaa kääryleiden päälle ja paista uunissa kunnes pinta rusehtaa.

Oikeasti pinnalle pitäisi laittaa tummaa siirappia ennen uuniin menoa, mutta laihistellessa jätin sen pois.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Maatuskamaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali67g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Täysjyväohra (Torino), annos 65g14g48kcal1.6g9.5g0.3g1.6g
Soijarouhe, tumma, 30g10g33kcal5g3g0.1g0.6g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g1g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g202kcal15.4g31g1.4g7.6g
Valittu annoskoko107g101kcal7.7g15.5g0.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna53g51kcal3.9g7.8g0.4g1.9g
Arvot/100g100g95kcal7.2g14.6g0.7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296927