Maatuskamaan kualjkiäryleet

Valkokaalin sijaan savoijinkaalia, ei vain löytynyt ravintotietoja.

Keitä pienehköä kaalia puolessa kattilallisessa vettä kannen alla noin 5min, kuori lehtiä sen minkä saa irtoamaan ehjinä, jatka sitten keittämistä muutama minuutti jotta syvemmällä olevat lehdet pehmenevät irroitettaviksi myös.

Toista tarvittaessa.

Keitä ohrasuurimoita ja soijarouhetta cayennepippurilla maustetussa liemikuutiovedessä, sellaisessa määrässä vettä että imeytyy ohra/soijaseokseen.

Täytä kaalinlehdet seoksella, asettele uunivuokaan ja laita vähän vettä tai kermaa kääryleiden päälle ja paista uunissa kunnes pinta rusehtaa.

Oikeasti pinnalle pitäisi laittaa tummaa siirappia ennen uuniin menoa, mutta laihistellessa jätin sen pois.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Maatuskamaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali89g19kcal1.1g3g0.2g1.9g
Täysjyväohra (Torino), annos 65g19g63kcal2.1g12.7g0.4g2.1g
Soijarouhe, tumma, 30g13g43kcal6.7g4g0.1g0.7g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g1.3g3.3kcal0.1g0g0.3g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g269kcal20.4g41.2g2g10g
Valittu annoskoko142g135kcal10.2g20.6g1g5g
Annoskoko puolitettuna71g67kcal5.1g10.3g0.5g2.5g
Arvot/100g100g95kcal7.2g14.5g0.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296927