Maatuskamaan kualjkiäryleet

Valkokaalin sijaan savoijinkaalia, ei vain löytynyt ravintotietoja.

Keitä pienehköä kaalia puolessa kattilallisessa vettä kannen alla noin 5min, kuori lehtiä sen minkä saa irtoamaan ehjinä, jatka sitten keittämistä muutama minuutti jotta syvemmällä olevat lehdet pehmenevät irroitettaviksi myös.

Toista tarvittaessa.

Keitä ohrasuurimoita ja soijarouhetta cayennepippurilla maustetussa liemikuutiovedessä, sellaisessa määrässä vettä että imeytyy ohra/soijaseokseen.

Täytä kaalinlehdet seoksella, asettele uunivuokaan ja laita vähän vettä tai kermaa kääryleiden päälle ja paista uunissa kunnes pinta rusehtaa.

Oikeasti pinnalle pitäisi laittaa tummaa siirappia ennen uuniin menoa, mutta laihistellessa jätin sen pois.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Maatuskamaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Täysjyväohra (Torino), annos 65g43g142kcal4.7g28.4g0.9g4.7g
Soijarouhe, tumma, 30g30g97kcal15g9g0.1g1.6g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g3g7.5kcal0.3g0.1g0.7g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g602kcal45.8g92.6g4.4g22.4g
Valittu annoskoko318g301kcal22.9g46.3g2.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna159g151kcal11.5g23.2g1.1g5.6g
Arvot/100g100g95kcal7.2g14.6g0.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296927