Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus368g1250kcal84.5g194.8g13.6g22.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g775kcal88.7g0g46.7g0g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g292g350kcal9.9g10.5g29.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g99g278kcal18.8g0g21.8g0g
Juusto, cheddar 219g905kcal56.2g0.2g75.5g0g
Emmental juustoraaste valio58g228kcal16.9g0g17.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g12g35kcal1.9g0.8g2.7g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl64g83kcal8.4g0.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3486g7946kcal578g434.8g425.4g50g
Valittu annoskoko1743g3973kcal289g217.4g212.7g25g
Annoskoko puolitettuna872g1987kcal144.5g108.7g106.4g12.5g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263