Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus473g1607kcal108.7g250.4g17.5g28.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g375g450kcal12.7g13.5g37.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g128g357kcal24.2g0g28g0g
Juusto, cheddar 282g1164kcal72.3g0.3g97g0g
Emmental juustoraaste valio75g293kcal21.7g0g22.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g15g45kcal2.4g1g3.4g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl83g107kcal10.8g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4482g10216kcal743.2g558.8g546.6g64.2g
Valittu annoskoko2241g5108kcal371.6g279.4g273.3g32.1g
Annoskoko puolitettuna1121g2554kcal185.8g139.7g136.7g16.1g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263