Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus525g1785kcal120.8g278.3g19.4g31.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha667g1107kcal126.7g0g66.7g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g417g500kcal14.2g15g41.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g142g397kcal26.9g0g31.2g0g
Juusto, cheddar 313g1293kcal80.3g0.3g107.8g0g
Emmental juustoraaste valio83g325kcal24.2g0g25g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g17g50kcal2.7g1.2g3.8g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl92g119kcal12g0.3g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4980g11351kcal826g621.2g607.6g71.2g
Valittu annoskoko2490g5675kcal413g310.6g303.8g35.6g
Annoskoko puolitettuna1245g2838kcal206.5g155.3g151.9g17.8g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263