Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus630g2142kcal144.9g333.9g23.3g37.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g170g476kcal32.3g0.1g37.4g0g
Juusto, cheddar 376g1552kcal96.4g0.4g129.3g0g
Emmental juustoraaste valio100g390kcal29g0g30g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g20g60kcal3.2g1.4g4.6g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl110g143kcal14.4g0.3g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g13621kcal991.2g745.4g728.8g85.4g
Valittu annoskoko2988g6810kcal495.6g372.7g364.4g42.7g
Annoskoko puolitettuna1494g3405kcal247.8g186.4g182.2g21.4g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263