Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus158g536kcal36.2g83.5g5.8g9.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g125g150kcal4.2g4.5g12.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g43g119kcal8.1g0g9.3g0g
Juusto, cheddar 94g388kcal24.1g0.1g32.3g0g
Emmental juustoraaste valio25g98kcal7.2g0g7.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g5g15kcal0.8g0.3g1.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl28g36kcal3.6g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g3405kcal247.6g186.4g182g21.4g
Valittu annoskoko747g1703kcal123.8g93.2g91g10.7g
Annoskoko puolitettuna374g851kcal61.9g46.6g45.5g5.4g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263