Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)125g463kcal37.5g0g33.8g0g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.8g6.3g
Kuohukerma,valio,2dl250g850kcal5g7.5g87.5g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu250g750kcal10.2g10g75g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell375g413kcal86.3g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5125kcal301g44.8g410g12.6g
Valittu annoskoko1250g2563kcal150.5g22.4g205g6.3g
Annoskoko puolitettuna625g1281kcal75.3g11.2g102.5g3.2g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382