Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)175g648kcal52.5g0g47.3g0g
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.2g6.8g1.1g8.8g
Kuohukerma,valio,2dl350g1190kcal7g10.5g122.5g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu350g1050kcal14.3g14g105g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell525g578kcal120.8g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g7175kcal421.6g62.6g573.8g17.6g
Valittu annoskoko1750g3588kcal210.8g31.3g286.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna875g1794kcal105.4g15.7g143.5g4.4g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382