Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)200g740kcal60g0g54g0g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu400g1200kcal16.4g16g120g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell600g660kcal138g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g8200kcal481.8g71.6g655.6g20g
Valittu annoskoko2000g4100kcal240.9g35.8g327.8g10g
Annoskoko puolitettuna1000g2050kcal120.5g17.9g163.9g5g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382