Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)225g833kcal67.5g0g60.8g0g
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Kuohukerma,valio,2dl450g1530kcal9g13.5g157.5g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu450g1350kcal18.5g18g135g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell675g743kcal155.3g0g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g9226kcal542.2g80.6g737.8g22.6g
Valittu annoskoko2250g4613kcal271.1g40.3g368.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna1125g2306kcal135.6g20.2g184.5g5.7g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382