Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)25g93kcal7.5g0g6.8g0g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu50g150kcal2.1g2g15g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell75g83kcal17.3g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g1025kcal60.4g9g82.2g2.6g
Valittu annoskoko250g513kcal30.2g4.5g41.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna125g256kcal15.1g2.3g20.6g0.7g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382