Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)250g925kcal75g0g67.5g0g
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Kuohukerma,valio,2dl500g1700kcal10g15g175g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu500g1500kcal20.5g20g150g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell750g825kcal172.5g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10251kcal602.2g89.6g819.6g25g
Valittu annoskoko2500g5125kcal301.1g44.8g409.8g12.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2563kcal150.6g22.4g204.9g6.3g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382