Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)50g185kcal15g0g13.5g0g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu100g300kcal4.1g4g30g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell150g165kcal34.5g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g2050kcal120.4g18g164g5g
Valittu annoskoko500g1025kcal60.2g9g82g2.5g
Annoskoko puolitettuna250g513kcal30.1g4.5g41g1.3g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382