Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)75g278kcal22.5g0g20.3g0g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Kuohukerma,valio,2dl150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu150g450kcal6.1g6g45g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell225g248kcal51.8g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g3075kcal180.6g26.8g246g7.6g
Valittu annoskoko750g1538kcal90.3g13.4g123g3.8g
Annoskoko puolitettuna375g769kcal45.2g6.7g61.5g1.9g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382