Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g320g64kcal4.2g9.6g0.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g100g41kcal1.4g8.1g0.3g0g
Isot katkaravut (rainbow)144g144kcal33.1g0g1.3g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g80g144kcal6.4g4g11.2g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 400g435kcal15.6g78.4g4.4g7.5g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g1855kcal121.4g200.2g58g15g
Valittu annoskoko1056g928kcal60.7g100.1g29g7.5g
Annoskoko puolitettuna528g464kcal30.4g50.1g14.5g3.8g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614