Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g480g96kcal6.2g14.4g1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g150g62kcal2.1g12.2g0.5g0g
Isot katkaravut (rainbow)216g216kcal49.7g0g1.9g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g120g216kcal9.6g6g16.8g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 601g653kcal23.4g117.6g6.7g11.2g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g2784kcal182g300.4g87.4g22.4g
Valittu annoskoko1584g1392kcal91g150.2g43.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna792g696kcal45.5g75.1g21.9g5.6g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614