Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g641g128kcal8.3g19.2g1.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g200g82kcal2.8g16.2g0.6g0g
Isot katkaravut (rainbow)288g288kcal66.3g0g2.6g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g160g288kcal12.8g8g22.4g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 801g871kcal31.2g156.8g8.9g15g
Oliiviöljy 22g198kcal0g0g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g3711kcal242.8g400.4g116.4g30g
Valittu annoskoko2112g1856kcal121.4g200.2g58.2g15g
Annoskoko puolitettuna1056g928kcal60.7g100.1g29.1g7.5g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614