Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g721g144kcal9.4g21.6g1.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g225g92kcal3.2g18.2g0.7g0g
Isot katkaravut (rainbow)324g324kcal74.6g0g2.9g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g180g324kcal14.4g9g25.2g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 901g980kcal35.1g176.4g10g16.8g
Oliiviöljy 25g223kcal0g0g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g4175kcal273.4g450.4g130.8g33.6g
Valittu annoskoko2376g2088kcal136.7g225.2g65.4g16.8g
Annoskoko puolitettuna1188g1044kcal68.4g112.6g32.7g8.4g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614