Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g800g160kcal10.4g24g1.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g250g103kcal3.5g20.3g0.8g0g
Isot katkaravut (rainbow)360g360kcal82.8g0g3.2g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g200g360kcal16g10g28g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 1000g1088kcal39g195.8g11.1g18.7g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5276g4636kcal303.4g500.2g145.4g37.4g
Valittu annoskoko2638g2318kcal151.7g250.1g72.7g18.7g
Annoskoko puolitettuna1319g1159kcal75.9g125.1g36.4g9.4g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614