Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g80g16kcal1g2.4g0.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g25g10kcal0.4g2g0.1g0g
Isot katkaravut (rainbow)36g36kcal8.3g0g0.3g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g20g36kcal1.6g1g2.8g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 100g109kcal3.9g19.6g1.1g1.9g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g464kcal30.4g50g14.6g3.8g
Valittu annoskoko264g232kcal15.2g25g7.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna132g116kcal7.6g12.5g3.7g1g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614