Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g801g160kcal10.4g24g1.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g250g103kcal3.5g20.3g0.8g0g
Isot katkaravut (rainbow)360g360kcal82.9g0g3.2g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g200g360kcal16g10g28g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 1001g1089kcal39g195.9g11.1g18.7g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g4639kcal303.6g500.4g145.4g37.4g
Valittu annoskoko2640g2320kcal151.8g250.2g72.7g18.7g
Annoskoko puolitettuna1320g1160kcal75.9g125.1g36.4g9.4g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614