Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g160g32kcal2.1g4.8g0.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g50g21kcal0.7g4.1g0.2g0g
Isot katkaravut (rainbow)72g72kcal16.6g0g0.6g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g40g72kcal3.2g2g5.6g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 200g218kcal7.8g39.2g2.2g3.7g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g928kcal60.8g100.2g29g7.4g
Valittu annoskoko528g464kcal30.4g50.1g14.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna264g232kcal15.2g25.1g7.3g1.9g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614