Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g200g40kcal2.6g6g0.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g63g26kcal0.9g5.1g0.2g0g
Isot katkaravut (rainbow)90g90kcal20.7g0g0.8g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g50g90kcal4g2.5g7g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 250g272kcal9.8g49g2.8g4.7g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1319g1159kcal76g125.2g36.4g9.4g
Valittu annoskoko660g580kcal38g62.6g18.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna330g290kcal19g31.3g9.1g2.4g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614