Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g240g48kcal3.1g7.2g0.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g75g31kcal1.1g6.1g0.2g0g
Isot katkaravut (rainbow)108g108kcal24.9g0g1g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g60g108kcal4.8g3g8.4g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 300g327kcal11.7g58.8g3.3g5.6g
Oliiviöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g1392kcal91.2g150.2g43.6g11.2g
Valittu annoskoko792g696kcal45.6g75.1g21.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna396g348kcal22.8g37.6g10.9g2.8g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614