Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g100g180kcal2.5g8g15g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g240g408kcal48g0g24g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)250g875kcal32g174.2g4.7g8g
Plus maito (Valio), annos 100g50g20kcal2.5g2.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Ingman Pohjanpoika juusto75g296kcal18g1.5g24g0g
Tomaatti, tuore100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2053g3880kcal230.2g388.2g153.2g21.6g
Valittu annoskoko1027g1940kcal115.1g194.1g76.6g10.8g
Annoskoko puolitettuna513g970kcal57.6g97.1g38.3g5.4g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445