Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g117g210kcal2.9g9.3g17.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g280g476kcal56g0g28g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)292g1020kcal37.3g203.2g5.5g9.3g
Plus maito (Valio), annos 100g58g23kcal2.9g2.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Ingman Pohjanpoika juusto88g346kcal21g1.7g28g0g
Tomaatti, tuore117g24kcal0.7g4.4g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g4525kcal268.2g453g178.8g25g
Valittu annoskoko1197g2263kcal134.1g226.5g89.4g12.5g
Annoskoko puolitettuna599g1131kcal67.1g113.3g44.7g6.3g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445