Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g150g270kcal3.7g12g22.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g360g612kcal72g0g36g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)375g1312kcal48g261.2g7.1g12g
Plus maito (Valio), annos 100g75g30kcal3.7g3.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.5g0.4g12.7g0g
Ingman Pohjanpoika juusto112g444kcal27g2.2g36g0g
Tomaatti, tuore150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3078g5818kcal345.2g582.4g229.8g32.2g
Valittu annoskoko1539g2909kcal172.6g291.2g114.9g16.1g
Annoskoko puolitettuna769g1455kcal86.3g145.6g57.5g8.1g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445